in

Arme și droguri în casă, pensionar și îngrijitoarea româncă arestați la Bronte

67 de ani el, 22 ea, trebuie să răspundă pentru deținere ilegală de arme, droguri și cultivare de marijuana.

Carabinierii de la unitatea din Randazzo (Catania) l-au arestat pe pensionarul de 67 de ani și pe îngrijitoarea acestuia de 22 de ani, de naționalitate română. Pe timpul unei percheziții în locuința italianului, fără antecedente penale, din ținutul Santa Venera, la periferia localității Bronte, au găsit două pistoale: unul de calibrul 6,35 cu un glonț pe țeavă, precum și muniție, și un pistol cu muniție neletală, fără capac roșu.

Controalele extinse și în grădina locuinței pensionarului, care trăiește în compania tinerei îngrijitoare române, au permis să se găsească și 16 plante de cannabis.

Italianul a fost arestat cu acuzația de deținere ilegală de arme și cultivare de marijuana și a fost închis în penitenciarul Piazza Lanza, iar îngrijitoarea, căreia i-a fost acordat arestul domiciliar, este acuzată numai de cultivare de marijuana.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Își spălau rufele într-o piață istorică la Firenze, românce amendate. Consilier local: ”O ofensă adusă patrimoniului istoric”

Interviu de angajare în Italia? 95% dintre angajatori detestă această culoare. Decalog privind vestimentația perfectă la o selecție