in

Atac la cimitire. Zeci de morminte profanate pentru a fura cuprul

Au profanat cimitirul din Vallonga reușind să fure cupru de la capele cu o greutate totală de 350 de kg. Apoi au încărcat prada în mașină și au plecat. Carabinierii au interceptat mașina și i-au arestat pe hoți: Maricel Pășcanu, de 37 de ani, rezident la Vigonovo (Venezia) și alături de el un minor, un conațional de 17 ani, rezident la Padova.

Carabinierii din San Cipriano d’Aversa (Caserta) l-au arestat pe Văduva Alexandru Constantin, de 30 de ani, surprins imediat după ce a sustras diferite obiecte funebre din cimitirul din Casal di Principe. În complicitate cu alte două persoane, care au fugit, hoții au profanat circa 30 de morminte.

Doi bărbați cu multiple antecedente penale din provincia Vercelli, un român de 25 de ani și un italian de 34, au fost arestați de carabinieri pentru furt agravat în complicitate după ce au fost surprinși furând circa 300 de kg de cupru, cu o valoare de peste o mie de euro, dintr-un mic cimitir din zonă. Cei doi au fost reținuți în timp ce intenționau să demonteze table din cupru de la acoperișurile capelelor.

Trei bărbați și o femeie, prinși cu 1,5 tone de cupru

Șapte români au fost arestați de carabinieri după ce au devalizat cimitirul din Racconigi (Cuneo). În mai puțin de 25 de minute au desprins acoperișuri din cupru cu o greutate totală de 420 de kg de la șapte capele. Arestații erau domiciliați într-o tabără de romi din Torino: Căldăraș Gheorghe Trifulică, 26 de ani, Bumbar Jeno Iosif (41), Bumbar Caro (43), Radu Mircea (36), Traian Petru (22), Munteanu Claudiu Picu (28).

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Zidar român, de 37 de ani, s-a înecat chiar de ziua lui

Ministrul Apărării: „Aparate neidentificate survolează zilnic teritoriul țării”