in

Atacat de un grup de hoți români, a făcut infarct la metrou

„Scoate-ți mâinile din buzunarele mele…”. Un agent al Polmetro aude urlându-se această frază. Apoi, când ajunge la victimă, Francesco Tatoli, de 64 de ani, pugliez mutat la Milano, aceasta îngenunchează. „Nu reușesc să respir… Mă simt rău”.

S-a întâmplat pe 5 decembrie, într-un pasaj subteran al metroului, stația De Angeli, nu departe de centrul orașului Milano. Francesco Tatoli a fost atacat de un grup de hoți români, s-a speriat, i s-a făcut rău și a căzut.

De-a lungul acelui pasaj, alți doi polițiști încep să fugă și încearcă să-i ajungă pe patru tineri care fug. Hoți de buzunare, care reușesc să fugă. Au încercat să fure portofelul din buzunarele bărbatului, el și-a dat seama, s-a speriat, inima sa nu a făcut față tensiunii.

A jefuit și violat o bătrână, condamnat la 8 ani de închisoare

Francesco Tatoli a murit la scurt timp după, în jurul orei 19, după ce a fost dus la spital. Oamenii de la Polmetro erau în acea stație în patrulare contra hoților, în urma unei semnalări sosită cu puțin timp înainte de la Atm, societatea milaneză de transporturi.

La puțin peste o oră trei dintre hoți sunt prinși, tineri români de 16, 17 și 26 de ani. Aceștia au fost interogați îndelung, însă apoi au fost eliberați fără a li se aduce vreo acuzație. Telecamerele arată că nu apucaseră să-l jefuiască pe Tatoli, când acesta a căzut.

Român de 34 ani, ucis pentru doi euro la Roma

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Menconico, român de 34 de ani găsit mort în interiorul mașinii, ucis cu un foc de armă

Dramă într-o familie de români din Pozzuolo. „Vrei divorț? Îți tai degetele”