in

I-au distrus fața unei fete pentru 5 euro, doi tâlhari români arestați la Torvaianica

Oroare la Torvaianica, provincia Roma. O tânără de 21 de ani, Laura M., a fost bătută cu sălbăticie de doi bărbați. Aceștia au rupt-o în bătaie și au lăsat-o prăbușită la pământ pentru a-i fura poșeta care conținea un celular și cinci euro.

Anchetele demarate imediat s-au concentrat pe doi străini. Potrivit Il Tempo, arestații sunt doi români de 18 și 23 de ani, acuzați de o tâlhărie pe timpul căreia au rupt oasele faciale ale fetei.

Din cauza proastei iluminări din zona în care a avut loc agresiunea, fata nu a reușit să descrie cu precizie jefuitorii: ”Am văzut că unul dintre ei purta un hanorac roșu”, a reușit să spună carabinierilor din Pomezia de pe patul de spital unde a primit un prognostic inițial de vindecare de cincizeci de zile. Investigatorii i-au reținut pe români în 24 de ore. Pentru prinderea celor doi au fost fundamentale înregistrările camerelor de supraveghere. Ambii tineri, deja cunoscuți forțelor de ordine, au fost arestați cu acuzația de tâlhărie și vătămare corporală gravă în complicitate.

În urma cercetărilor ulterioare a reieșit apoi că, imediat după agresiune, cei doi au utilizat cheile localului de familie pe care fata îl închidea la momentul violenței (cheile erau în poșetă) pentru a fura două două Hoverboard-uri și un laptop.

Întreaga pradă a fost sechestrată în timp ce românii au fost duși la penitenciarul din Velletri în așteptarea ședinței de confirmare a arestării.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Beți, după o noapte la discotecă, au dat foc la pădure la Ragusa. Doi români arestați

Sanfront, întreaga comunitate regretă moartea unui român. ”Florin se distingea prin corectitudine și omenie”