in

Aur fals la “Compro Oro”

Carabinierii din Viterbo au arestat doi cetățeni români, M.A.F., de 30 de ani, și S.C.I., de 35, ambii fără domiciliu stabil, pentru infracțiunea de înșelătorie, tăinuire și posesie de documente de identitate false.

Cei doi au intrat într-unul dintre numeroasele magazine care cumpără aur din oraș și au vândut un lanț cu medalie din aur. Cu abilitate, unul dintre cei doi români, după ce i-a arătat vânzătoarei bijuteria, a așteptat verificarea autenticităț ii, greutății și evaluarea, circa 1.800 euro, și s-a prefăcut că renunță la vânzare considerând prea mică valoarea evaluată pentru bijuterie.

A cerut bijuteria înapoi, a schimbat-o rapid cu una identică, dar nu din metal prețios, și apoi i-a redat-o vânzătoarei, luând banii. Vânzătoarea, dându-și seama după câteva clipe că a fost înșelată, a ieșit în stradă cerând ajutor. Cei doi au fost reținuți de carabinieri. Percheziția subiecților, escroci profesioniști, au permis recuperarea celor 1.800 de euro și a bijuteriei originale, sechestrată pentru că se presupune că a fost furată.

Cei doi au fost găsiți în posesia unor cărți de identitate italiene contrafăcute, de care se foloseau pentru a se identifica în magazinele care cumpără aur fără a fi găsiți.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Extremiștii greci: “Criza se va sfârşi când vom scăpa de imigranți”

Fiul comandantului poliției, în banda proxeneților români