in

Avea mașina plină de bunuri furate, român din Verona arestat la Modena

Un cetățean român în vârstă de 39 de ani, cu domiciliul în provincia Verona, a fost denunțat pentru tăinuire, de poliția din Mirandola, în zona Modena. Agenții l-au oprit pentru un control în timp ce se afla la volanul mașinii sale.

Pe bancheta din spate a mașinii, bărbatul avea pungi de cumpărături acoperite cu o geacă. În interiorul acestor pungi, operatorii au găsit pachete de lame de ras, pastă adezivă pentru proteze, alcool și băuturi spirtoase, cu o valoare totală de 1.100 de euro.

În torpedou, agenții au găsit și au confiscat un magnet și un dispozitiv de detașare a sistemelor anti-furt. Bărbatul de 39 de ani nu a reușit să demonstreze originea mărfurilor.

După verificarea codurilor de bare ale diferitelor produse, agenții au descoperit proveniența lor. Bunurile au fost furate de la mai multe supermarketuri din zonă, ceea ce a dus la o denunțarea cetățeanului român pentru tănuire.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Violatorii români din nou în prim plan la Roma, o deputată leghistă explodează: «Acești oameni nu merită să locuiască în Italia»

ArtBridge, un film despre dialogul intercultural. Arta ca o punte între culturi și identități