in

Bologna, jefuiau bătrânii prin ”tehnica îmbrățișării”, două românce denunțate

După ce îi luau în brațe, puneau mâna pe lănțișorul de aur. „Victimele unor infracțiuni similare comise de cele două fete sunt rugate să contacteze Carabinierii”, este apelul forțelor de ordine, care au dat publicității fotografiile celor doup arestate.

Două românce, de 19 și 20 de ani, au fost arestate pentru tentativă de furt agravat în complicitate. Centrul Operativ 112 a fost alertat cu privire la prezența a două femei care încercau să jefuiască bărbați vârstnici pe Via Nazionale la Altedo (Bologna) cu tehnica îmbrățișării.

La sosirea unei patrule a carabinierilor, un pensionar de 71 de ani a declarat că, în timp ce se afla pe bicicletă, a fost oprit de doi tinere îmbrăcate sport care, după ce l-au pipăit, au încercat să-i ia lanțul de aur de la gât, dar s-a apărat, punându-le pe fugă. Militarii le-au identificat imediat în apropiere și le-au denunțat.

Carabinierii au făcut un apel:

„Orice victime ale infracțiunilor similare comise de cele două fete din fotografii, sunt rugate să contacteze Carabinierii din Malalbergo la numărul de telefon 051/872005 sau să meargă la cazarmă, în Via Borgo Padova nr. 3 în Malalbergo.“.


Catania, hoaţe în casa unei bătrâne invalide de 90 de ani

Metoda ”capcană pentru bani”: Atac la bancomate, arestate două românce la Palermo

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Români arestați la Acate, în Sicilia: cultivau marijuana în sera de roşii

Cartea publicată de asociaţia culturală italo-română “Decebal” din Triest: ”De la Traian la Cortina de Fier”