in

Bologna, ”șacali” români prinși la furat din casele evacuate în urma inundațiilor

Patru români au fost prinși la furat din casele localnicilor evacuați în urma inundațiilor care au făcut ravagii la Bologna, în Italia. Polițiștii au găsit asupra hoților numeroase bunuri luate din locuințele părăsite, pe care voiau să le ia cu mașinile.

Sâmbătă, peste 300 de oameni au fost evacuați din Argelato și Castel Maggiore, suburbii ale orașului Bologna. Locuințele care au fost părăsite în grabă de oameni au devenit astfel ținta hoților. Potrivit presei italiene, citate de observator.tv, patru români au fost prinși la furat.

Doi dintre ei, în vârstă de 28 și 34 de ani, au fost arestați în Argelato după ce aveau într-o dubă bunuri furate dintr-o proprietate de pe care abia ieșiseră. Ei au și antecedente penale, spun anchetatorii italieni.

Alți doi români au fost prinși tot cu duba la furat. Ei s-au dat drept muncitori de la salubritate și au intrat în curțile și casele oamenilor. În mașina lor au fost găsite cabluri electrice, metale și alte bunuri furate.

Toți cei 4 hoți români locuiesc în orașul Rovigo, din regiunea Veneto, dar au venit special în Bologna, ca să fure din casele sinistraților, mai spun anchetatorii.

Campobello di Licata, prins după ce a spart un apartament al unei pensionare. Iată ce-a furat

A furat 120.000 de euro, după ce a spart zidul unei bănci din Italia cu tractorul, român de 21 de ani, arestat în România

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ziarul Financiar: Vin italienii la muncă în România? Exod fără precedent al cetățenilor din Italia

Microbuz care ducea români în Italia, implicat într-un grav accident de circulație, 2 morți și mai mulți răniți