in

Bătut pentru că nu a plătit salariile

El este un întreprinzător roman de 56 de ani care lucrează pe şantierele liniei C a metroului. Ei sunt cinci români cu vârstele între 23 şi 44 de ani, arestaţi de carabinieri cu acuzaţia de tâlhărie.

Fapta s-a întâmplat la un bar din apropiere de staţia Anagnina, la Roma. Aici întreprinzătorul îi dăduse întâlnire unuia dintre muncitorii săi, de 23 de ani, care vroia să fie plătit. Nu vroia să mai audă poveşti, să-şi aştepte banii, să audă scuze care în final însemnau un singur lucru: amânarea plăţii.

Românul s-a prezentat la întâlnire cu patru colegi. A cerut banii, întreprinză torul a răspuns că nu-i avea la el şi atunci românii l-au luat la bătaie. Nu s-au limitat la administrarea unei “lecţii” cu pumnii şi picioarele, ci au mers mai departe. Au luat camera foto pe care întreprinzătorul o avea la el şi i-au ordonat să meargă la banca cea mai apropiată şi să ridice de la bancomat banii pe care îi datora angajatului român. Bărbatul nu a comentat, însă în timpul operaţiunii a reuşit să-şi sune fiul şi să-l anunţe ce se întâmplă.

Acesta a sunat la centrala 112 de la care a fost transmisă semnalarea la patrula cea mai apropiată. Militarii de la unitatea Appia au primit alarma şi s-au dus la Anagnina. L-au găsit pe întreprinzător, dar nu şi pe cei cinci români, dintre care unul plecase cu camera foto a patronului firmei de construcţii.

Victima i-a ajutat, furnizându-le o descriere detaliată a muncitorilor. Carabinierii au căutat în zonă şi i-au găsit pe muncitori. Toţi sunt acuzaţi de tâlhărie. Au fost arestaţi şi duşi la Regina Coeli.

Întreprinzătorului, care s-a ales cu câteva zile de îngrijiri medicale, militarii i-au înapoiat prada.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Tentativă de corupţie în cazarmă

Padova, un întreprinzător din zece este străin: românii pe primul loc în construcţii