in

Calabria, l-au bătut pe un conaţional şi i-au violat iubita, doi arestaţi

Au agresat un tânăr român şi i-au violat logodnica. Mihai Lupan, român de 33 de ani, şi Ianus Popa, de 37, moldovean, au fost arestaţi de carabinieri la Cosenza pentru sechestrare de persoană, tentativă de şantaj şi vătămare corporală. Lupan este acuzat şi de viol.

Prin înşelătorie, Lupan şi-a atras conaţionalul în apartamentul său şi, cu ajutorul lui Ianus Popa, l-a sechestrat pe el şi pe iubita lui, ameninţându-i că trebuie să predea, într-o lună, suma de 2.000 de euro care, potrivit agresorilor, reprezenta despăgubirea pentru denunţul făcut la poliţie vara trecută şi care a dus la arestarea lor pentru furt.

Pentru a face victimele să înţeleagă seriozitatea acţiunii lor, l-au agresat pe român cu pumnii şi picioarele producându-i leziuni grave. Carabinierii, avertizaţi de un apel telefonic anonim, au reuşit să scape victima din mâinile agresorilor săi.

Cercetările ulterioare au permis să se stabilească că tânăra parteneră a românului fusese violată cu câteva zile înainte de Mihai Lupan, care a intrat noaptea în locuinţa victimelor şi, după ce l-a bătut pe tânăr şi l-a dat afară din apartament, a abuzat sexual fata de mai multe ori. La încheierea formalităţilor, arestaţii au fost duşi la penitenciarul din Cosenza.

Viareggio, violator în serie condamnat la 7 ani de închisoare

Violau prostituate cu metoda „portbagajul”, doi români arestaţi la Pescara

Violator în serie, arestat la Bologna: îşi ataca victimele în gări

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Catania, n-a mai suportat-o pe îngrijitoarea româncă, i-a infipt o sulă în coaste

MAE: În 2014, cele mai multe decese ale cetățenilor români aflați în străinătate s-au înregistrat în Italia