in

Calabria, pumn în față unei bătrâne, pentru a-i fura portofelul și a cheltui banii la jocuri de noroc

Pe 9 ianuarie, carabinierii de la unitatea din Caulonia Marina (Calabria) l-au arestat pe Ciocotisan Sorin Dumitru, de 39 de ani, român, acuzat de jaf agravat.

Faptele de care este acuzat datează din dimineața zilei de vineri 5 ianuarie, când bătrâna victimă se plimba pe o stradă din Caulonia Marina. Dintr-odată un bărbat corpolent, cu înălțimea de circa 1.80 m și îmbrăcat cu haine negre – identificat ulterior a fi Ciocotisan – a lovit-o cu un pumn în gură, trândind-o la pământ. Românul, profitând de starea de temporară inconștiență a femeii, i-a smuls din mână portofelul și apoi a fugit.

Primele mărturii strânse la fața locului le-au permis carabinierilor să reconstituie traseul parcurs de jefuitor, de-a lungul căruia sunt prezente câteva camere de luat vederi care l-au filmat pe timpul fugii.

Bărbatul a fost găsit în apropierea autogării de pe via Nazionale. În urma analizării imaginilor s-a observat că bărbatul, imediat după ce a intrat în posesia portofelului, a intrat într-o tutungerie din apropiere unde, după ce a schimbat în monede o bancnotă de 20 de euro, s-a dus la jocurile de noroc pentru a juca întreaga pradă.

Românul a fost închis în penitenciarul din Locri.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Treviso, și-a surprins soția cu amantul italian: s-a ascuns în parcare și l-a așteptat pe bărbat, apoi l-a rupt în bătaie

Două românce se căsătoresc în Sardegna: ”Suntem foarte mulțumite să putem face pasul cel mare”