in

Călcată de tren sub ochii iubitului, moare româncă de 16 ani, speranță a voleiului italian

Dramaticul accident a costat-o viața, vineri 28 aprilie seara, pe Izabela Onea, româncă de 16 ani, promisiune a voleiului din provincia Pavia. Juca în echipa Volley Certosa, în seria B2.

Actualmente locuia la Vigevano, găzduită într-o comunitate protejată, iar înainte locuise la Bergamo.

Accidentul s-a produs în apropiere de gara din Parona, pe traseul Mortara-Milano. Iza, cum o chemau toți, avusese o discuție cu iubitul ei de 17 ani: tânăra a încercat să coboare din trenul deja pornit, însă a căzut pe șine și roțile garniturii de tren i-au fost fatale.

Potrivit unei prime reconstituiri, adolescenta era în compania iubitului în trenul Trenord numărul 10548, plecat din Mortara și cu direcția Milano Porta Genova. În gara din Parona tânărul a coborât din vagon. Ea poate a uitat ceva, sau – aceasta este cealaltă ipoteză – nu era prevăzut să coboare acolo, însă pentru că s-a certat cu băiatul ar fi decis în ultimul moment să se ducă după el. Astfel a întârziat, până când ușile trenului ce urma să plece se închideau.

A vrut să coboare, dar a rămas prinsă între uși. Tânărul a strigat după ajutor și a încercat să tragă de fată pentru a o ajuta să coboare. În acel moment adolescenta a căzut pe șine, ajungând sub tren. A murit pe loc. Corpul a fost strivit într-un mod îngrozitor.

Tânără, frumoasă, sportivă, Izabela își punea viața în ordine după ani dificili pe care îi lăsase în urmă.

Adolescenta de 16 ani, luată de serviciile sociale de la părinții români pentru a nu trebui să asiste la episoade de violență, încerca să-și găsească liniștea. A avut o adolescență dificilă. Însă acum găsise în amici, în iubit și în colegele de echipă, noua sa familie. Și își regăsise zâmbetul. Ziua la școală, apoi antrenamentele și ieșirile cu iubitul, înainte de a se întoarce în familia socială din Vigevano unde trăia, ajutată de biserică.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Artişti din România au ridicat publicul în picioare la Roma pe ”Note de Primăvară”

Membrii Consiliului Românilor de Pretutindeni s-au făcut de râs în comisia parlamentară: ”Nu au propuneri concrete”