in

Caracalla, se deghizau în nuntași și prădau mașinile invitaților. Trei români și un italian prinși în flagrant de carabinieri

Carabinieriiau arestat trei români și un italian. Furau în special aparate de fotografiat performante și videocamere.

Carabinierii de la secția Roma Aventino au arestat patru persoane, trei români și un italian, care ”curățau” mașinile perticipanților la nunțile celebrate în bisericile din Aventino și Caracalla. Odată cu începutul primăverii, perioadă preferată pentru celebrarea nunților, cei patru hoți au intrat în acțiune: prădau mașinile nuntașilor și chiar a mirilor, atenți la desfășurarea și emoțiile evenimentului din ziua lor cea mai importantă.

De multe săptămâni carabinierii primeau reclamații de furturi care se petreceau în jurul bisericilor din cele două localități. După ce au analizat modul și locurile în care s-au desfășurat sustragerile, au reușit să îi prindă în flagrant pe hoți. Au fost reținuți trei români și un italian, cu vârste cuprinse între 30 și 35 de ani, responsabili de mai multe furturi în acea zi.

Cei patru infractori se îmbrăcau elegant, pentru a se confunda cu invitații. Printre cei patru era și o femeie. În timp ce aceasta era atentă la mișcările persoanelor, cel mai tânăr dintre bărbați,” înarmat” cu o foarfecă de electrician și cu mișcări de o precizie chirurgicală, deschidea ușile mașinilor și fura tot ce îi cădea în mână. Apoi, femeia se îndrepta către o altă ”țintă”din care se putea fura ceva și în felul acesta reușeau să ”curețe”mai multe mașini pe toată perioada cât durau ceremoniile.

Carabinierii i-au blocat pe cei patru în timp ce furau din mașina unui invitat la o nuntă ce avea loc  în via Valle Camene, în apropiere de Terme di Caracalla. După ce au fost percheziționați, în mașina celor patru au fost găsite numeroase instrumente folosite la furt, dar și obiecte de valoare: aparate de fotografiat și videocamere.

Cei patru au fost reținuți și acuzați de furt calificat. Ulterior, s-a luat măsura cercetării în libertate.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un italian a găsit un portofel cu 1900 de euro, pierdut de un român: nu a stat pe gânduri, l-a înapoiat

Imigranții plătesc în Italia 7,2 miliarde de euro la stat. Românii sunt cei mai mulți contribuabili străini, 18%