in

Catania, pericol la siguranța feroviară, a întrerupt semnalele de cale ferată, un român a furat un cablu de 80 de metri

Gheorghe Cuti, de 47 de ani, a fost arestat de poliție pentru furt calificat de cabluri de cupru, în dauna rețelei feroviare italiene. Recent se înregistrase o întrerupere a semnalelor de cale ferată dintre stațiile Acquicella și Bicocca, la Catania. Polițiștii au decis să meargă la fața locului pentru a investiga cazul. În timpul activităților de control, de-a lungul șinelor, lângă stația electrică Fontanarossa, agenții au observat o persoană aplecată peste șine, care a pus un cablu într-o geantă. Imediat au ajuns în locul respectiv și au blocat subiectul care intenționa să ia cu el bucăți de cabluri de cupru cauciucat.

Verificările imediate efectuate de tehnicieni au făcut posibil să se descopere că acele cablurile au fost îndepărtate de pe canalele de beton amplasate lângă șine. Cablul tăiat, aproximativ 80 de metri și o greutate totală de 50 de kilograme, cu secțiunea 16×1 mm, este utilizat pentru a gestiona circulația feroviară între stațiile Catania Acquicella și Bicocca.

Bărbatul era deja cunoscut de poliția feroviară pentru aceeași infracțiune, având de asemenea numeroase dosare penale pentru infracțiunile de proprietate comise atât în ​​Italia, cât și în Franța. A fost dus la închisoare. Hoțul a fost, de asemenea, denunțat pentru ultraj și întreruperea unui serviciu public.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Circuli în străinătate cu mașină cu numere românești? Modificări importante la ITP: înregistrare video, deficiențe tehnice, achiziționarea mașinii

”Fetița care se juca de-a Dumnezeu”, povestea unei mame plecată la muncă în Italia