in

Chieti, furturi de 100.000 de euro, români arestați pentru tăinuire și deținere abuzivă de arme și muniții de război

Credeau că pot continua să fure nederanjați, deși doi dintre ei erau de mai mult timp în arest la domiciliu. Astfel trei cetățeni români au fost din nou arestați de carabinierii din Chieti pentru tăinuire și deținere abuzivă de arme și muniții de război.

H.M., de 36 de ani, G.A., de 32, și N.G., de 34, erau deja suspectați că sunt autorii a diferite furturi care au avut loc în ultimul timp în Scalo: ancheta a plecat de la un control de rutină în arestul domiciliar, pe timpul căruia militarii au observat pe pat fețe de pernă deosebite, furate cu ceva timp în urmă dintr-un apartament. Militarii le-au fotografiat și au arătat imaginile proprietarei care le-a recunoscut imediat.

Pe timpul percheziției au fost găsite monede de colecție, unelte de șantier, spade antice, blănuri și numeroase cartușe de război de diferite calibre.

Unul dintre câinii dresați, Nox, a căutat explozivi și i-a îndreptat pe militari către o casetă din metal ascunsă în debaraua apartamentului percheziționat, unde au găsit proiectilele.

Valoarea prăzii este estimată la circa 100.000 de euro. Arestații au fost duși la închisoarea din Chieti.

 

Româncă devenită celebră la Carnavalul de la Veneţia: ”Se aduna lumea să-şi facă poze cu mine”

Mădălina Topor, dentist la Milano: ”Am reușit să înțeleg ce probleme au conaționalii noștri”