in

Cosenza, patron înjunghiat în cap de unul dintre angajaţii săi, un român de 20 de ani

Un cetăţean român, David Cristian Florian (foto), de 20 de ani, a fost reţinut de Poliţie la Paola (Cosenza) cu acuzaţia de tentativă de omor. Bărbatul şi-a înjunghiat angajatorul, E.M., de 41 de ani, patron al unei firme de tractări auto, lovindu-l în cap cu un cuţit de bucătărie, cu o lamă de 24 de centimetri lungime şi 4 centimetri lăţime.

Rănirea a avut loc în apropierea garajului întreprinzătorului, patron al unei firme de tractări auto. Pe 10 noiembrie, în jurul orei 20, când şi-a încheiat activitatea, bărbatul a urcat în maşina sa şi a fost atacat de David. Potrivit declaraţiilor din conferinţa de presă, lama i-a perforat craniul intrând între ochi şi ureche.

Agresiunea a fost comisă în apropierea garajului patronului. Muncitorul ar fi aşteptat ca angajatorul său să închidă hala, agresându-l apoi cu un cuţit. Bărbatul de 41 de ani a rămas cu lama în craniu circa trei ore dar, în ciuda rănilor grave, a reuşit să telefoneze fratelui său pentru a cere ajutor şi să scrie cu sângele său pe maşină numele angajatului.

După ce a fost dus la spitalul din Paola, rănitul a fost transportat la Spitalul Annunziata din Cosenza, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale care a durat cinci ore.

Mobilul agresiunii rămâne un mister: potrivit anchetatorilor, dincolo de unele neînţelegeri legate de muncă, motivul ar putea fi altul. Florian a fost angajat de patronul firmei de tractări auto victimă a tentativei de omor şi era retribuit regular.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Urmărire ca-n filme la Pescara: român de 25 de ani, opt accidente cu un Mercedes furat

Siena, tânără româncă de 26 de ani moartă într-un accident rutier