in

Cremona, româncă bătută la ea în casă de necunoscuți, femeia nu-și mai amintește nimic

Poliţia din Cremona, Italia, investighează un atac brutal comis împotriva unei dansatoare românce. Tânăra de 33 de ani a fost bătută de mai mulţi bărbaţi care au dat buzna peste ea în apartamentul situat via Volturno.

Alexandra a depus o plângere la poliţie şi a postat pe pagina ei de Facebook mai multe fotografii care o arată umflată şi plină de vănătăi.

Tânăra româncă le-a spus carbinierilor că mai multe persoane necunoscute au pătruns, miercuri, în apartamentul ei, şi au lovit-o fără milă. Femeia spune că a văzut doar umbra a doi bărbați, după care nu-și mai amintește nimic.

„Nu-mi amintesc nimic, doar umbra a doi bărbați și apoi, când m-am trezit, era plin de sânge peste tot”, a declarat femeia, potrivit presei italiene, citate de observator.tv.

Alexandra, care lucrează ca dansatoare în cluburi de noapte, a fost dusă cu ambulanţa la Spitalul Maggiore din localitate şi a fost externată a doua zi, joi, 7 februarie.

Prima ipoteză luată în calcul de anchetatori este că tânăra a fost victima unei răzbunări. Nu este exclusă nici varianta unui atac având drept scop tâlhăria, mai ales că din poşeta Alexandrei lipsesc 200 de euro.

Poliţia cercetează cazul pentru a identifica agresorii. Anchetatorii verifică şi imaginile susprinse de camerele de supraveghere de pe stradă.

Verona, româncă de 31 de ani, insultată şi bătută în plină stradă pentru că vorbea românește: ”Straniera di m…”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Badante în Italia, meseria care „te dezbracă de tot ce e uman în tine”. „Umilințele prin care trec aceste femei sunt de neînchipuit”

Artiști români pe scena din Monza, prezenți la cea de-a 24-a ediție a unui renumit festival de concerte