in

Crimă la Palermo pentru 25 de euro, adolescent român de 16 ani arestat pentru că a omorât un francez și l-a jefuit

Un băiat român în vârstă de 16 ani a fost arestat, miercuri, de poliţiştii din Italia, fiind acuzat de crimă. Puştiul a omorât un cetăţean francez fără adăpost, pe o stradă din Palermo. Aid Abdellah, de 57 de ani, îşi făcea vreacul în Piazza Ungheria din Palermo.

La sfârşitul săptămânii trecute, bărbatul a fost luat la ochi de adolescentul român, care şi-a pus în cap să-i fure omului banii. Zis şi făcut. Doar că tâlhăria s-a transformat într-o crimă. Băiatul l-a lovit pe Aldo – cum i se spunea francezului – cu un baston până l-a omorât. L-a buzunărit şi i-a furat puţinii bani pe care îi avea, 25 de euro, şi telefonul mobil.

A doua zi, francezul a fost descoperit fără suflare şi plin de sânge de o femeie care lucra la un restaurant din apropiere și care îi dădea mereu micul dejun. Femeia a dat alarma, iar poliţiştii au declanşat ancheta pentru prinderea criminalului.

Românul a fost identificat după ce carabineirii au verificat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Iar mărturia făcută de un cetăţean sârb fără adăpost a fost esenţială. Omul le-a furnizat anchetatorilor informaţii importante care au dus la prinderea românului.

Puştiul de 16 ani a fost găsit în cartierul Ballaro, unde locuia cu fratele lui. A recunoscut că l-a lovit pe francez, dar spune că nu a vrut să-l omoare. ”Am vrut să-i fur banii. D’aia l-am lovit. Nu am vrut să-l omor”, a declarat adolescentul român în faţa procurorilor italieni, scrie observator.tv.

Băiatul a fost dus în centrul de detenţie Malaspina.

Crimă la Roma după o bătaie cu bâte între românii cerșetori din centrul orașului

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Măsuri pe perioada Crăciunului în punctele de frontieră şi restricţii pentru unele autovehicule pe teritoriul Ungariei

Nimic despre discriminarea copiilor românilor din Austria, la întâlnirea dintre Klaus Iohannis și Sebastian Kurz