in

Elena Carmen Pavel, mama unui copil de 10 ani, ucisă de un şofer italian beat şi drogat

Carmen Elena Pavel, de 27 de ani, mama unui copil de 10 ani, se ducea la lucru cu bicicleta, când a fost lovită de o maşină condusă de un italian beat şi drogat. Şoferul care a lovit femeia, după ce a fugit, s-a întors pe jos la locul tragediei şi a chemat salvatorii. Bărbatul consumase alcool şi droguri şi a fost arestat cu acuzaţia de omor din culpă agravat.

S-a întâmplat în noaptea de vineri 8 spre sâmbătă 9 mai, în jurul orei 4.30, la Sassano (provincia Salerno).


Maşina care a lovit-o pe femeie, o Honda Civic, era condusă de un şofer italian beat şi drogat. Femeia şi automobilul circulau în aceeaşi direcţie. Maşina a lovit în plin femeia şi impactul a fost atât de violent încât Carmen a fost proiectată într-un panou rutier. Un impact fatal pentru tânăra de 27 de ani.

La faţa locului s-au dus procurorul din Lagonegro, împreună cu medicul legist şi carabinierii. Şi parohul Otello Russo şi primarul din Sassano, Tommaso Pellegrino, în mod vizibil tulburaţi de cele întâmplate, au ajuns imediat la faţa locului.

Enrico Salluzzi, de 35 de ani, care era la volanul maşinii, a fost arestat pentru infracţiunea de omor din culpă comisă sub efectul stupefiantelor şi alcoolului. În noaptea dintre vineri şi sâmbătă se întorcea acasă după ce petrecuse seara cu prietenii.

Testele biologice au evidenţiat o rată de alcoolemie de 1,6 g/l, de trei ori mai mare decât limita permisă, şi că tânărul consumase cocaină şi canabinoizi. Permisul de conducere i-a fost ridicat.

Femeia utiliza bicicleta pentru a se duce la muncă la o brutărie locală. Elena era foarte cunoscută în localitate. Definită de toţi o „persoană de treabă”, desfăşura şi munca de menajeră.

Soţul ei, care se afla la Roma, a fost chemat să recunoască corpul. Carmen era mama unui copil de 10 ani.

Accident grav la Roma, un BMW cu număr de Bacău S-A RUPT ÎN DOUĂ după impact

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Deputaţi italieni în apărarea româncelor: «Sunt necesare măsuri mai coerente»

DRP a aprobat noi proiecte: aer condiționat la cripta bisericii din Verona și cursuri de română la Florența