in

Elev marocan bătut în fața școlii de un român și doi moldoveni

Un elev marocan de 16 ani a fost bătut de trei adolescenți de aceeași vârstă, un român și doi moldoveni, în fața școlii Camerini Rossi din Padova. Cei trei bătăuși i-au adresat ofense de factură rasistă și l-au lovit cu pumnii și picioarele băgându-l în spital.

Totul a început în clasă când un elev român a început să-l jignească pe colegul marocan cu fraze rasiste: “Ești doar un marocan de rahat”. Nord-africanul de 16 ani, speriat, s-a adresat profesoarei. I-a povestit ce a pățit. Românul a devenit imediat foarte agresiv și a jurat răzbunare împotriva marocanului.

Când a sunat clopoțelul, în fața intrării în școală, românul, împreună cu alți doi elevi moldoveni, l-a așteptat pe marocan. L-au insultat din nou și l-au lovit cu pumnii și picioarele.

Adolescentul nord-african, plin de vânătăi, s-a dus acasă. Aici a povestit cele întâmplate mamei. Foarte îngrijorată, aceasta l-a dus la Urgență. Medicii au constatat că elevul era într-o evidentă stare confuzională.

Avea amețeli și astfel a fost supus unei tomografii. A fost tratat pentru diferite contuzii la cap și la un umăr. După ce a fost ținut sub observație mai multe ore a fost lăsat să plece cu un prognostic de vindecare de șase zile. Acum băiatului îi este frică să se întoarcă la școală.

Mama s-a dus la Chestură cu referatul medical al fiului pentru a prezenta denunț pentru agresiuni și ofense de factură rasistă. Poliția a demarat o anchetă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Trupa The Rolling Stones pleacă într-un nou turneu în 2014

După 16 ani de muncă în Italia: “În România se trăiește mai bine”