in

Enna, iată banda de români care jefuia vilele bătrânilor, cu cagule și pistoale de jucărie

O bandă specializată în jafuri în vile în dauna unor bătrâni și în furturi în provincia Enna a fost descoperită de poliție. Trei români au fost arestați.

Aceștia sunt acuzați de jaf, tentativă de jaf și furt multiagravat.

Activitatea investigativă, condusă de Echipa mobilă din Enna și de Comisariatul din Piazza Armerina, a permis să se dejoace un alt atac în dauna unui cuplu de pensionari. Ancheta, coordonată de procuratura din Enna, a fost demarată după o serie de furturi și jafuri, în special în privința unor persoane vârstnice din Piazza Armerina.

Arestații sunt Miklos Laszlo, de 39 de ani, Vasile Ghidu, de 28 de ani, și Teodor Natanael Nica, de 27, români rezidenți în Piazza Armerina, acuzați de furt multiagravat în dauna unei locuințe din localitate. Profitând de întuneric și de absența proprietarilor, au smuls 10 metri de jgheaburi din cupru. La mică distanță, au încercat să jefuiască un cuplu de bătrâni, având asupra lor cagule și un pistol de jucărie.

Cei trei sunt suspectați de un furt în dauna unei locuințe rurale pus la cale în seara de Revelion, când au sustras numeroase tablouri din cupru și argint, statuete din argint masiv, cupe și chiar îmbrăcăminte pentru nou-născuți.

Arestații au fost închiși în penitenciarul din Enna.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Român arestat la Ventimilia, prins de Cally și Taca cu 42 kg de marijuana, ascunsă printre colete Amazon

PLATĂ DE MIZERIE în Basilicata: UN EURO pentru fiecare ladă de mandarine. Denunțați o româncă și doi italieni