in

Escrocheria cu aur fals

Trei români au fost arestaţi pe 21 iunie, la Roma, pe via Ostiense în flagrant delict în timp ce încercau să înşele un bijutier.

În portbagajul maşinii lor, ascunse în recipiente din plastic, au fost găsite circa 10 kg de pepite din metal galben, în timp ce unul dintre ei ascundea în buzunarul pantalonilor circa 7.000 de euro. Apoi, controlând şi materialele găsite în magazin s-a descoperit înşelătoria.

Cu o seară înainte unul dintre cei trei s-a prezentat la magazinul de bijuterii arătând comerciantului câteva pepite din aur pentru verificare, pentru a proceda apoi la vânzarea a 1,5 kg de pepite, pentru 45.000 de euro.

Proprietara magazinului a verificat eşantionul, a văzut că este aur, şi a fost de acord să cumpere întreaga cantitate.

Neavând la dispoziţie întreaga sumă, a cumpărat numai 500 de grame, pentru 14.500 de euro, dintre care 7.000 i-a predat ca avans, în timp ce restul ar fi fost plătiţi după verificarea purităţii tuturor pepitelor.

După ce a predat avansul, văzându-l pe tânăr părăsind în grabă magazinul de bijuterii, a devenit bănuitoare şi, după ce a verificat câteva eşantioane de pepite, şi-a dat seama că cele predate erau din metal galben, dar nu din aur.

Femeia a depus plângere şi cei trei români au fost arestaţi iar pepitele genuine şi false au fost supuse sechestrului alături de suma de 7.000 de euro.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Metoda “Loverboy”: cum ajungi din fată cuminte prostituată în Spania sau Italia

Candidatele la “Miss România în Italia”: Roxana Filip