in

Candidatele la “Miss România în Italia”: Roxana Filip

Îi place dansul, teatrul şi speră că într-o zi va putea să formeze un grup de copii români cu care să urce pe scenă şi să prezinte piesele lui Caragiale. Crede că dacă va ajunge în finala de la Roma i se vor deschide noi orizonturi şi că va avea parte de o experienţă frumoasă.

Roxana Nicoleta Filip are 21 de ani, este originară din Brăila şi locuieşte în prezent cu părinţii, la Jesi, în provincia Ancona. Va participa la semifinala din regiunea Marche, a concursului "Miss Romania in Italia", care va avea loc pe data de 15 iulie, la Jesi.

Votează candidata ta preferată AICI

Roxana a venit în Italia anul trecut, la părinţii care locuiau deja aici. A amânat reîntregirea familiei pentru că dorea foarte mult să termine liceul şi să-şi ia diploma de bacalaureat. În ţară a participat la numeroase manifestări culturale. Pasiunea sa cea mai mare a fost teatrul. "Mi-a plăcut mereu muzica, dansul şi am participat mereu la activităţile de gen organizate în timpul liceului. Pasiunea mea cea mai mare a fost şi a rămas însă teatrul. Am făcut cursuri în timpul şcolii şi am şi jucat în câteva piese, cu distribuţie amatorială, desigur. Am jucat în Steaua fără nume, Domnul Goe, Gaiţele."

Participarea la un film de scurt mesaj a fost cel mai mare succes pe care l-a avut. "Am fost aleasă într-un cast pentru un film de scurt metraj, comisia fiind condusă de actriţa Stela Popescu. Filmul a fost prezentat la Bucureşti, în cadrul unui festival şi pentru mine a fost o mare satisfacţie. Asta m-a făcut ca pe lung termen să nu renunţ la ideea de a face şi în Italia cursuri de actorie sau să încerc să intru în această lume fascinantă."

În Italia a absolvit cursuri de animatoare turistică. "Locuiesc într-o zonă  turistică importantă, unde mai ales vara sunt foarte mulţi turişti. Cum mie îmi place mult dansul şi muzica, am făcut aceste cursuri cu gândul că poate fi o sursă de câştig în sezon. Am participat deja la un spectacol la Porto Recanati."

Roxana are gând să creeze o trupă de teatru cu copii, mai ales cu piese ale lui Caragiale. "În felul ăsta îmi continui marea pasiune şi îi fac pe copiii românilor să cunoască creaţiile marilor noştri scriitori. Piesele lui Caragiale ar fi potrivite, zic eu."

Andi Rădiu

Candidatele la Miss România în Italia: Ionela Andrei

Candidatele la Miss România în Italia: Georgiana Arsene

Miss România în Italia: Cine este Andreea Cernat?

“Miss România în Italia”: Cine este Andreea Apetroaie

Miss România în Italia: Cine este Adelina Andronic?

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Escrocheria cu aur fals

Victor Ponta nu a fost niciodată înscris la un curs de master la Universitatea din Catania