in

A fost arestat ucigașul ciobanului din Trento, își omorâse colegul cu o sapă

Iordache Viorel Adrian, român de 36 de ani, considerat vinovat de uciderea lui Codreanu Stelian, 46 de ani, la Stâna Susine în zona Polsa din Brentonico (Trento), a fost arestat. Întâmplarea datează din 12 septembrie, când Codreanu a fost lovit în cap de Iordache, după ce se luaseră la bătaie cu bâtele și cu o sapă .

Cei doi bărbați cinaseră împreună după muncă, au băut și s-au luat la bătaie. În 14 septembrie, la două zile, Codreanu Stelian a murit la Spitalul Santa Chiara.

Citiți mai detaliat aici:

Bătaie la beție, cu bâtele, între doi ciobani români la Trento, un mort

Carabinierii din Brentonico l-au reținut pe Iordache în executarea unei mandat de arestare preventivă emis de judecătorul de instrucție din Rovereto.

Rezultatul autopsiei, efectuată asupra cadavrului ciobanului român, a confirmat gravitatea rănii la cap a decedatului, fiind compatibilă cu obiectul sechestrat de criminaliști: o sapă de grădină cu mâner lung.

Iordache a fost dus la închisoare la Spini di Gardolo. Va trebui să răspundă pentru infracțiunea de omor din culpă pentru care pedeapsa este de la 10 la 18 ani de închisoare.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 3]

Veste rea pentru românii cu credite în euro: moneda europeană va ajunge la 4,65 lei în lunile care urmează

Româncă de 29 de ani, căutată pentru furt, arestată în Calabria