Menu
in

Fost preot bătut de “badante”, salvat de un bilet aruncat pe fereastră

Bătrân bătut şi închis în casă de îngrijitoarea româncă care ar fi trebuit să-l îngrijească. S-a întâmplat pe 30 iulie, la San Vito dei Normanni (Brindisi). Gina Rusu, de 45 de ani, înlocuia temporar îngrijitoarea plecată în concediu, care de obicei se ocupa de bătrân, Antonio Termite, de 95 de ani, fost preot.

În acea zi, îngrijitoarea, ajunsă în casă beată, mai întâi l-a bătut pe bărbat, l-a închis în camera sa şi apoi s-a dus să se culce. Bătrânul a ajuns la o fereastră a locuinţei şi pentru că nu putea să strige, a aruncat un bileţel în stradă.

Un trecător a citit biletul şi a chemat carabinierii, care l-au găsit pe bătrânul sângerând, închis într-o cameră, în timp ce îngrijitoarea româncă dormea profund.

Gina Rusu, cu scopul de a induce în eroare ancheta, a povestit că a fost victima, împreună cu bărbatul, unei agresiuni din partea a doi răufăcători care au intrat în apartament. O povestire care bineînţeles nu a convins militarii, care au arestat-o pe femeie şi apoi au însoţit-o la penitenciarul din Lecce.

Bătrânul de 95 de ani a suferit un traumatism cranian şi contuzii în diferite părţi ale corpului, vindecabile în douăzeci de zile.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version