in

Furturi și jafuri în toată Sicilia, români organizați în bandă

Au fost emise 13 mandate de arestare împotriva a două bande acuzate de 42 de furturi și jafuri la Siracusa, Enna, Catania si Ragusa. Primul grup este alcătuit din 9 catanezi, al doilea din 4 români, care trăiesc în Catania.

Toți sunt acuzați în diferite moduri de asociere criminală care vizează furturi și jaf agravate.

În timpul anchetei, numită „Tormento“, lansat în septembrie 2015, s-a descoperit că bandele foloseau mașinile pe post de berbec împotriva vitrinelor magazinelor și tutungeriilor.

Catanezii, mai structurați, folosind și unele opțiuni pentru a semnala prezența poliției, au lucrat în oraș, în timp ce românii preferau să acționeze în zonele rurale. Pentru a identifica bandele, carabinierii au ascultat telefoanele mobile ale unora dintre suspecți. Au fost confiscate 10 autoturisme și 300 de kilograme de tutun furate de la producătorii de tutun vizați.

Cei patru români care au ajuns în închisoare sunt Iulian Moise, 38, Florin Stoian, 27, Costel Balan, 26, Ilie Corodeanu, 25.

Ceilalți destinatari ai mandatelor sunt: Graziano Crisafulli, 26, Salvatore Maugeri, 22, Philip Beninato, 28, Salvatore Fazio, 28 , Scrivano Nunzio, 32, Alessio Pavone, 26, Fabrizio Drago, 36, Andrea Alonzo, 26, Omar Nassibi, 21 de ani.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Albano Laziale, a ucis un italian cu mașina și a fugit de frică să nu fie linșat: «Am băut și m-am îmbătat»

Roma, Congresul Național al asociației ”Alianța Românilor – 22 aprilie