in

Gara Centrală Milano, ar fi putut provoca un dezastru, hoț de cupru arestat: ”Punea în pericol siguranța lucrătorilor”

Românul a fost arestat de Polfer în Gara Centrală din Milano după ce a fost prins furând peste douăzeci de cabluri din cupru. Arestarea a fost efectuată pe timpul unui control de rutină de-a lungul șinelor gării din Milano, în așa numitele zone de ”Lungolinea”. Fiindcă nu există sisteme de supraveghere în aceste zone – macazuri ale unor șine care se prelungesc dincolo de acoperiș și care permit trenurilor să se insereze pe un anumit traseu feroviar – noaptea sunt active patrule Polfer.

Alarma a fost lansată de un angajat de la departamentul de întreținere al RFI. Polițiștii, inspectând zona, au observat un bărbat pe calea ferată care așeza obiecte lângă șine și care imediat s-a ascuns pentru a nu fi văzut. Devenind suspicioși, au reușit să-l blocheze și să-l împiedice să fugă.

Puțin mai în față, unde românul ascunsese obiectele, au găsit o pereche de mănuși de lucru și un clește. În apropiere au fost apoi găsite cabluri lângă cabina de unde se furnizează curent electric de-a lungul șinelor. Este vorba de cabluri din cupru de ”funcționalitate foarte înaltă”: dacă ar fi fost sustrase, explică Chestura, lipsa cablurilor ar fi înșelat dispozitivele de siguranță punând în pericol serios viața operatorilor care lucrează pe linia electrică.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Torino, îngrijitoarea-poetă ține unită comunitatea: a organizat singură o bibliotecă românească. ”Nu pot să o țin deschisă mereu, nu e ușor”

Arezzo, avea soția în țară și logodnica în Italia. Descoperit, se răzbună și incendiază cinci mașini