in

Ghinionul unui om de afaceri italian: S-a dus să se însoare în România, a murit într-un accident de circulație pe DN1

Accident rutier soldat cu un mort și un rănit foarte grav a avut loc pe DN1, în apropiere de Târgu Mureș, în urmă cu patru zile. El italian, 41 de ani, ea româncă, 35 de ani, plecați în România pentru a face cununia religioasă, după ce, în urmă cu nouă ani se căsătoriseră la starea civilă în Italia.

Victima se numește Roberto Baglietii, om de afaceri foarte cunoscut în zona San Rocchino, cartier din apropierea Bresciei, unde locuia împreună cu părinții.

”Și-a găsit moartea într-o călătorie ce ar fi trebuit să fie împlinirea unui vis de dragoste. Roberto Barglieti a murit într-un accident rutier în România, unde se afla împreună cu soția sa, pentru a se căsători religios după nouă ani de când au încheiat căsătoria civilă în Italia”, titrează bresciatoday.it.

Soția italianului, româncă, în vârstă de 35 de ani, a fost transportată în condiții foarte grave la spitalul din Târgu Mureș și în prezent se află la reanimare.

Accidentul a avut loc duminică, 24 august, în jurul orei 10, pe DN1, probabil din cauza excesului de viteză. Baglietti a pierdut controlul mașinii sale, un Fiat Grande Punto, derapând într-o curbă și intrând frontal într-un camion care circula din sens invers. În urma impactului autoturismul a fost aruncat într-un canal de ciment aflat în partea laterală a străzii.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Corina Neguţ, o fată frumoasă care a făcut carieră în Italia: „Îmi place să fiu sinceră, în România nu aveam un viitor”

Ambasada României din Italia, în prima linie contra muncii la negru