in

Şi-a dat foc de Anul Nou, în faţa fostei iubite VIDEO

Nu mai suporta ideea că fosta iubită, o conaţională de 24 de ani, nu mai vrea să-l vadă. Aşa că Alexandru Marin, de 31 de ani, din Valcamonica, o localitate de lângă Bergamo (Lombardia) a încercat să-i atragă atenţia iubitei cu un gest disperat.

VIDEO (Sursă Giornale di Brescia/Teletutto)

În noaptea de 31 decembrie, s-a prezentat cu un buchet de trandafiri albi şi o jucărie de pluş în faţa casei unde locuia tânăra, împreună cu mama ei. A scris pe un zid un ultim mesaj de dragoste, în limba italiană: „Ti amo, Anca”. Apoi şi-a turnat pe faţă şi pe corp lichd inflamabil şi şi-a dat foc.

Tânăra, care a asistat la tentativa de sinucidere a fostului prieten, a sunat la 118. Pompierii, împreună cu câţiva trecători, au reuşit să stingă flăcările. Tânărul a fost transportat de urgenţă la spital, în condiţii disperate.

Ulterior, medicii au stabilit că viaţa românului nu este în pericol, dar că a suferit arsuri de gradul II şi III pe faţă, braţe şi spate.

Alexandru îşi anunţase cu o zi înainte intenţia de a se sinucide. Pe 30 decembrie, a scris o scrisoare fostei prietene, cu un ultim mesaj de adio. Mama fetei a anunţat poliţia, iar agenţii l-au escortat pe român la propria lui locuinţă.

A doua zi, însă, tânărul s-a întors sub balconul iubitei, hotărât să-şi ducă la bun sfârşit planul.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

DRP, desfiinţat

Superstiţiile Ramonei Bădescu legate de Anul Nou: linte şi “un ardei iute ascuns pe mine”