in

I-a declarat bătrânului ca îl ia de soț, dar l-a înșelat cu 280000 euro

Susținea că este îndrăgostită de bătrânul asistat și gata să-l ia de soț, în ciuda diferenței de vârstă. Totul fals: îngrijitoarea româncă (și iubitul ei) aveau în vizor averea pensionarului asistat în frumoasa sa casă din cartierul Parioli din Roma.

Povestea a început în 2007, când între pensionar și românca de 27 de ani a început o amiciție care l-a convins pe bătrân să o angajeze ca îngrijitoare. Bătrânul a vândut cu 545.000 de euro apartamentul din apropiere de piazza Bologna unde locuia și a cumpărat unul mai mic, în aceeași zonă. Diferența a ajuns în conturile româncei: 280.000 de euro.

A falsificat testamentul bătrânului de care avea grijă VIDEO


Prin intermediul unor transferuri bancare periodice bătrânul a început să-i vireze banii tinerei, până când, cu ocazia plății ultimei tranșe de 35.000 de euro, directorul băncii a devenit suspicios și s-a adresat carabinierilor.

Atac la contul bătrânei asistate

Militarii de la unitatea din piazza Bologna au reușit să-i intercepteze pe cei doi români în interiorul băncii tocmai în timp ce obligau pensionarul să scrie ordinul de transfer. În acel moment cuplul a fost arestat pentru înșelătorie în dauna unei persoane infirme și carabinierii le-au sechestrat un cont curent de 50.000 de euro.

Angajată ca “badante”, cultiva canabis în casa bătrânei asistate

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cum se obține pensia de urmaș din Italia. Citește modalitățile de calcul

Deputat francez: Hitler nu a omorât destui romi!