in

I-au luat mașina lui Alberto Tomba și s-au dus la furat. Trei români arestați la Vicenza

Trei români au fost arestați pentru furt și tăinuire. Carabinierii i-au prins descoperind la Tezze sul Brenta, în provincia Vicenza, o mașină parcată care rezulta furată.

Arestarea a avut loc în noaptea dintre 18 și 19 noiembrie. Cei trei foloseau un Fiat Ducato furat la San Nazarino și un Fiat Panda furat în 7 noiembrie de la Alberto Tomba, campionul Italiei la schi. Carabinierii i-au filat și au asistat la furturile comise la firmele “Dissegna” din Romano d’Ezzelino și “Tosin Group” din Tezze sul Brenta.

Intervenția a avut loc la întoarcerea hoților la „bază”, un garaj din Tezze sul Brenta în care depozitau marfa furată, în vederea trimiterii în România.

Arestații sunt Marius Dorel Dimitriu, 31 ani, Cornel Dimitrascu (31 ani) și Valentin Tulea (27), toți fără domiciliu și fără antecedente. În garaj se aflau bunuri furate de toate felurile, de la biciclete la computere, generatioare de curent, medicamente, pentru o valoare de cel puțin 60.000 de euro. Sunt căutați complicii.

Alberto Tomba, fost carabinier până în 1996, le-a mulțumit foștilor colegi pentru găsirea mașinii.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Consulatului General al României la Trieste: INFORMARE asupra condiţiilor desfăşurării votului în străinătate la alegerile din 11 decembrie 2016

Misiune eșuată pe Marte, italienii dau vina pe un român. Dumitru Popescu: «Riscam un război NATO-Rusia»