in

Ioana Amarghioalei: “Silvio Berlusconi îmi plăteşte facultatea”

Românca Ioana Claudia Amarghioalei a fost audiată ieri ca martor în cadrul procesului"Rubygate" de la Milano, în care fostul premier Silvio Berlusconi este acuzat de trafic de influenţă şi relaţii sexuale cu o minoră.

Tânăra freceventa petrecerile organizate de Silvio Berlusconi la reşedinţa sa de la Villa San Martino. Întrebată de procurorul Ilda Bocassini despre ce se discuta la cinele la care participa, românca a povestit că fostul premier le întreba pe invitate ce părere au despre diferite subiecte de actualitate, politică, sau fotbal.

Ioana Amarghioalei a mai declarat că, înainte de a-l frecventa pe Silvio Berlusconi- în 2009-, era în căutarea unei modalităţi de a-şi plăti studiile la prestigiosa Universitate Bocconi.

După ce l-a cunoscut, nu s-a mai pus problema banilor pentru studii, a spus tânără, afirmând că fostul premier îi dă şi în prezent banii necesari pentru terminarea facultăţii- circa 2500 de euro lunar. Fata a povestit că mama ei este şomeră, iar tatăl este meseriaş, cei doi părinţi neavând posibilitatea financiară de a-şi întreţine fiica la facultate.

Potrivit Huffington Post, Silvio Berlusconi îi dă în prezent bani româncei şi pentru întreţinerea familiei.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Bărbat găsit mort în centrul oraşului Bologna: voia să se întoarcă în România

Cristi Minculescu s-a mutat definitiv în Germania