in

Cristi Minculescu s-a mutat definitiv în Germania

Cristi Minculescu, fostul solist al trupei Iris, s-a mutat definitiv în Germania, precizând că va reveni în România, împreună cu noua sa trupă, Lotus, în măsura în care va fi solicitat.

„Vreau să lămuresc o confuzie care se face. Eu sunt definitiv acolo, nu temporar, în Germania. Am plecat deja şi, în măsura în care voi fi solicitat aici şi separat, şi cu Lotus, voi veni cu mare plăcere. Dar baza e acolo, în Germania. Teoretic, se anunţă vremuri frumoase. Sperăm să se şi materializeze. Piese noi sunt vreo şapte, în engleză, bineînţeles”, a declarat Minculescu.

Fostul solist al trupei Iris are planuri măreţe

Colegii din noua trupă „sunt foarte buni instrumentişti, sunt toţi profesori de muzică”. „Eu sunt singurul român. Ar fi trebui să ne numim Europa, dar ne-au luat-o suedezii aceia înainte. Asta pentru că fata este portugheză naturalizată, basistul e ucrainean naturalizat şi bateristul e italian naturalizat. Singurul german-german este chitaristul. Lotus e o floare de apă. Trei culori: alb, galben, roşu, cu irizări uneori. Sper să ţină cât mai mult”, a spus Cristi Minculescu la Rock FM

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ioana Amarghioalei: “Silvio Berlusconi îmi plăteşte facultatea”

Mamele românce, pe primul loc printre străine: 18.484 de nou născuţi în 2011