in

Italian ucis la Ravenna, arestat un român de 19 ani

Rocco Desiante (foto) a fost ucis cu pumnii și picioarele. A agonizat câteva ore înainte de a muri. Italianul de 43 de ani, originar din Gravina di Puglia (Bari), a fost găsit mort, ucis cu brutalitate, în apartamentul său din Castiglione di Cervia (Ravenna) în noaptea dintre 6 și 7 octombrie. Moartea a survenit în noaptea de 4 octombrie, au stabilit legiștii, prin sufocare și scăderea presiunii sangvine, cauzată de pierderea masivă de sânge. Nu existau semne de efracție ale ușii.În legătură cu crima a fost arestat un tânăr român de 19 ani.

Băiatul a fost reținut într-o localitate vecină, Castiglione di Ravenna, unde locuiește împreună cu familia sa. Interogat în închisoare, s-a folosit de dreptul de a nu răspunde. În telefonul său erau urmele convorbirilor cu victima.

Nu este foarte clar motivul unei astfel de acțiuni feroce. În zilele dinaintea crimei, Desiante fusese văzut des în compania tânărului român. Există și ipoteza este că victima a intrat într-o afacere cu droguri, dar deocamdată investigatorii nu confirmă. Românul este, pentru moment, singurul reținut pentru crimă, anchetatorii nu exclud însă posibilitatea de complicitate a altor persoane.

Un nouă faptă îngrozitoare: Italiancă violată și ucisă de doi români

Cuneo, lucrător român găsit asfixiat cu o pungă de plastic pe cap. Mama sa acuză: «A fost ucis»

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Primarul din Focșani (PSD), cea mai depopulată capitală de județ: «NU e adevărat că cetățenii părăsesc țara»

Terni, român în vârstă de 50 de ani, ciocnire fatală cu un stâlp. Este posibil să fi adormit la volan