in

Moartea Marianei Odică continuă să creeze discuții: ”Sinucidere? Sora mea nu putea să se înjunghie singură de cinci ori”

Tânăra menajeră română găsită fără viață într-un luxos apartament din Milano, a murit la 27 de ani. Povestea Marianei Odică, originară din Tulcea, sinucigașă potrivit anchetatorilor, continuă să creeze discuții: săptămânalul Giallo a intervievat-o pe sora femeii, Alina, care are îndoieli privind reconstituirea poliției.

”Este de neconceput ca sora mea să se fi sinucis înjunghiindu-se de cinci ori în piept și gât – afirmă. Nu se poate să o fi făcut de una singură, sora mea a fost ucisă. Anchetele nu pot fi oprite”. Familia femeii este convinsă că sinuciderea este o ipoteză neverosimilă: ”Mariana era un înger, nu avea motive să-și ia viața. Cu puțin înainte să moară ne văzusem, era fericită”.

Drama datează din 9 iulie: Consuelo Lo Vecchio, fiica lui Andrea, cantautor care în trecut a colaborat cu artiști precum Mina și Roberto Vecchioni, s-a întors acasă și a găsit-o pe Mariana întinsă pe podea într-o baltă de sânge. Încă de la primele cercetări anchetatorii au exclus ipoteza omorului în scop de jaf, dat fiind că din casă nu lipseau nici bani, nici bijuterii. În plus și camerele de supraveghere au înregistrat absența unor persoane în apartament la ora estimată a decesului tinerei, în afară de absența unor semne de spargere a locuinței.

Așadar, totul pare să dea dreptate poliției, însă Alina nu se dă bătută: ”Cer să se continue. În caz contrar voi face contestație chiar și la nivel internațional”.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

A ucis un nigerian în bătaie la Roma, român arestat, a confirmat că este autorul agresiunii

În Italia numai 22% dintre manageri sunt femei