in

Jafuri cu ajutorul îngrijitoarei: anihilată o bandă de hoți ce a pus la cale zeci de furturi în provinciile Pisa, Lucca și Livorno

Operațiune a carabinierilor pe 7 februarie: arestate 7 persoane acuzate de asociere în scopul comiterii de infracțiuni. Între aprilie și iunie au pus la cale 13 jafuri în provinciile Pisa, Lucca și Livorno, într-unul din cazuri fiind folosit un pistol, scrie Il Tirreno.

Asociere în scopul comiterii de infracțiuni și furt, cu aceste acuzații au destructurat carabinierii o bandă de hoți care a pus la cale lovituri în provinciile Pisa, Lucca și Livorno. Grupul era format din șapte membri, cinci bărbați și o femeie de origine română și un  marocan, cu vârstele între 20 și 36 de ani. La închisoare au fost duși membrii care au participat la toate furturile, Ionuț Nechita, de 24 de ani, și Ionuț Dumitrașcu, de 22, ambii domiciliați la Calcinaia, și Robert Birtalan, de 30 de ani, care locuiește la Cascina. În arest domiciliar a fost plasat Mircea Gabriel Prica, de 34 de ani, rezident la Montecatini Terme (Pistoia).

Maria Bianca Borlan, de 23 de ani, rezidentă la Cascina, fostul său iubit Claudiu Cristian Paminond, de 24 de ani, și marocanul Abdelhadi Laghcita, de 36, au fost puși sub control judiciar.

Anchetele au început în noiembrie 2015, după un jaf într-o vilă din Pontedera. Anchetatorii nu i-au găsit pe autorii jafului însă au suspectat că au fost ajutați de Borlan, fostă îngrijitoare a celor doi bătrâni agresați.

Astfel, carabinierii din Pisa au dispus interceptări telefonice și GPS privind câteva personaje legate de femeie suspectate că au comis infracțiunea.

De-a lungul timpului banda a acumulat o pradă de 61.000 de euro. Pe timpul perchezițiilor militarii au reușit să recupereze bunuri în valoare de circa 26.000 de euro. În schimb nu a fost găsit pistolul cu care a fost comis jaful din noiembrie 2016.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Răzbunare josnică a unui italian de 79 de ani: a acuzat o îngrijitoare română de furt pentru că i-a refuzat avansurile sexuale

”Zero Positivo”, o carte născută pe un pat de spital, prezentare la Accademia di Romania