in

Jafuri la Frosinone, multe în dauna unor bătrâni, opt români arestaţi

Sunt responsabili de 24 de jafuri puse la cale la periferiile localităţilor Frosinone, Veroli, Alatri, Ferentino, Anagni. Dintre care multe în dauna unor bătrâni.

O femeie era cea care aborda persoanele, înţelegea care locuia singură, dacă victima trăia într-o casă izolată pentru a acţiona nederanjaţi. Tot o femeie era cea care, atunci când complicii intrau în acţiune, stătea de pază.

Complicii săi, toţi români, acţionau cu violenţă. Jaful de pe 8 august 2014 dintr-o locuinţă din Anagni, provincia Frosinone, a făcut multă vâlvă. În acel caz trei persoane, la puţin după ora 22.00, cu feţele acoperite şi înarmate cu pumnale mari, au intrat într-o locuinţă. Cele două bătrâne surori (de 80 şi 85 de ani) trăiau singure.

Pentru a li se da bani şi bijuterii le-au luat la pumni şi picioare, apoi literalmente le-au smuls ambelor cerceii din lobii urechilor lăsându-le sângerând la pământ. Cruzimea jafului a activat imediat carabinierii care au reuşit să identifice şi să aresteze mai întâi patru componenţi ai bandei şi apoi şi pe ceilalţi care între timp se împărţiseră în două grupuri.

În acest moment sunt 12 persoane anchetate, opt arestaţi (deja în penitenciar la Frosinone şi Rebibbia). Una singură este încă căutată, însă militarii sunt pe urmele ei şi sunt convinşi că le va cădea curând în plasă.

„Dacă nu am fi închis cercul ar fi putut existat consecinţe şi mai grave„, a declarat căpitanul Di Meo, comandant al companiei de carabinieri din Agnani.

Românii arestaţi sunt acuzaţi şi de diferite jafuri de la întreprinderi care transportă motorină. La una dintre acestea, pe 25 octombrie 2014, după ce au furat un camion şi încărcătura sa, au lovit maşina carabinierilor în încercarea de a fugi. Însă au fost toţi arestaţi. Sunt tineri. Au o vârstă medie în jur de 25 de ani. Acum vor trebui să răspundă pentru asociere în scopul comiterii de infracţiuni finalizată cu furturi şi jafuri.

A jefuit un Internet Point şi i-a lovit pe poliţişti: cinci ani închisoare

„Vreau să mă duceţi la consulat”, arestat pentru ultraj

Reggio Calabria, hoți români au atacat un carabinier

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

A atacat carabinierii la Cagliari. Arestat pentru ultraj

Joc, cântec și voie bună: „Vino să vezi românii mândri de originile lor” – Verona, 22 martie