in

Jihan, fetița salvată de șoferul erou Ion Purice, s-a întors acasă

După accidentul de pe A4, fetița de 8 ani a rămas în spital două luni în comă. Două luni pe un pat de spital, la 200 de km de casă. A suferit cinci intervenții chirurgicale, după un grav traumatism cranian. Dar acum micuța Jihan s-a întors acasă, la Pieve di Soligo.

Jihan este fetița marocană care pe 1 septembrie a fost victima unui grav accident pe autostrada A4, după punctul de taxare din Dalmine. Proiectată de pe bancheta din spate a mașinii în care călătorea împreună cu părinții, a zburat pe asfalt fără cunoștință, riscând să fie lovită de mașinile care soseau. Și numai intervenția unui înger păzitor, camionagiul român Ion Purice, a reușit să-i salveze viața: șoferul de 29 de ani și-a pus tirul transversal, apărând micuța de sosirea altor mașini.

Tatăl fetiței, Abdelhamid, care lucrează ca muncitor la o fabrică de mobilă din Pievigino, mama Fatima, casnică și fratele Mohad, student la informatică de 19 ani, așteaptă acum să întâlnească camionagiul erou.

Ion Purice, șoferul devenit erou în Italia. Patronul: ”Peste 50 de jurnaliști îl așteaptă pentru a-l intervieva”

Ion Purice va primi o diplomă ”pentru bunătatea sufletească demonstrată”. Primarul din Taglia di Po: ”dezminte toate prejudecățile privind românii”

Ion Purice, propus pentru a fi numit Cavaler al Republicii

Un alt premiu pentru Ion Purice: „șoferul anului”, în luna octombrie, la Monza

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Primul reality show din lume dedicat literaturii, „Masterpiece”, lansat în Italia

Focuri de armă contra mașinii unei românce, îngrijitoare la Vibo Valentina