in

“Las-o în pace pe fata mea”, român bătut de un tată italian

“M-a agresat în stradă”, a declarat un adolescent român de 19 ani din Forli, povestind cum a fost bătut de tatăl iubitei lui. Deşi tânărul are un prognostic de vindecare de douăzeci de zile pentru leziuni la faţă, tatăl fetei neagă totul: “Nu l-am bătut, a fost doar o discuţie”.

Poliţiştii care l-au vizitat pe român la spital, imediat după agresiune, cercetează dacă la originea faptei sunt motive rasiste, scrie Il Resto del Carlino.

Potrivit unei prime reconstituiri, cei doi d-au întâlnit pe stradă la Forlì, lângă un bar. Bărbatul, de 50 de ani, forlivez, imediat ce l-a întâlnit pe tânăr, i-ar fi dat mai mulţi pumni în faţă. Motivul? “Mi-a spus să stau departe de fiica lui… Poate pentru că sunt străin.”

Bărbatul, găsit de poliţie după jumătate de oră la el acasă – în apropiere de locul faptelor – a negat orice acuzaţie. “Nu l-am bătut, am avut doar o discuţie”. Dar românul nu a inventat rănile la faţă, pentru care a fost tratat la Urgenţă, primind 20 de zile de prognostic.

La incident ar fi asistat şi câţiva martori. Însă tânărul nu a depus încă plângere. Toate detaliile sunt neclare. Există în orice caz o semnalare de intervenţie a agenţilor patrulelor de la Chestura din Forlì.

Potrivit tânărului bătut, a fost blocat în stradă în apropiere de locuinţa fetei. Între cei doi povestea de dragoste s-ar fi încheiat. Însă românul nu a acceptat ruptura şi a încercat să se ducă la ea acasă. Pe drum s-a întâlnit cu tatăl fetei, care l-a luat la bătaie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Francezii de la Renault acuză lipsa infrastructurii. Dacia părăseşte România pentru Maroc

“Diaspora nu e ograda voastră!”