in

„M-au violat preotul paroh și carabinierii”, o româncă de 22 de ani din Taranto a inventat totul

„M-au violat, și preotul, și carabinierii.” Și a prezentat denunț la forțele de ordine. Părea un caz din cele destinate să țină prima pagină a ziarelor, dar în cele din urmă adevărul a ieșit la iveală: fata, un 22 de ani de origine română, adoptată de o familie dintr-un sat din provincia Taranto, a inventat totul. Potrivit Qutidiano di Puglia, pentru a ascunde o evadare romantică cu un băiat pe care părinții ei nu îl acceptă, a mers la secția de carabinieri din Sannicola să denunțe că a fost violată de trei carabinieri din sat și de un preot.

Carabinierii de la Sannicola, puși în fața denunțului, nu puteau face decât să investigheze. I-au audiat pe colegi, inclusiv pe comandantul secției, și astfel au descoperit că aceeași fată a depus anterior o plângere, tocmai la carabinierii din satul ei. În care a spus că a fost violată de un grup de persoane. Ceva era în neregulă cu această poveste și astfel investigațiile au făcut posibilă acoperirea adevărului: fata a inventat totul, implicând oameni nevinovați.

Acum, procurorul din Taranto a trimis-o în judecată pe fata de 22 de ani, acuzată de calomnie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Lider sindical în alertă: «Avem peste 3,5 milioane de români plecaţi la muncă în străinătate. Pierderi uriașe pentru România. Dar și alții vor dori să plece»

Șeful poliției din Torino e #Rezist. Mălin Bot: ”Ne admiră pentru lupta noastră în sprijinul legii”