in

Marsala, se ceartă cu partenerul, apoi se bate cu poliția. Româncă aresată pentru ultraj și vătămare corporală

S-a întâmplat la Marsala, unde Poliția de Stat a arestat-o pe Viorica Pricop, româncă de 39 de ani, pentru ultraj și vătămare corporală cu circumstanțe agravante în dauna a doi agenți, scrie tp24.it.

În seara de duminică 12 martie, o patrulă a comisariatului s-a dus pe via Stefano Bilardello în urma unei semnalări privind o ceartă pe stradă. Acolo agenții au observat prezența Vioricăi Pricop care, în stare evidentă de agitație, a declarat că în urmă cu puțin timp a avut o discuție aprinsă cu iubitul său, degenerată apoi într-o furioasă ceartă, după care bărbatul a alungat-o din locuință.

Prin intermediul unei amabile munci de convingere, agenții au reușit să o calmeze pe femeie și să-l aducă la sentimente mai bune pe bărbat. Când tensiunile păreau deja că s-au domolit, cei doi au reînceput brusc să își adreseze înjurături și să se lovească, în ciuda prezenței agenților care au intervenit cu promptitudine pentru a pune capăt discuției.

Operatorii au fost apoi agresați de Pricop, care le-a adresat fraze injurioase, i-a lovit cu pumnii și picioarele și i-a îmbrâncit, cauzându-le leziuni considerate vindecabile în 5 zile.

Din acest motiv, femeia a fost arestată și ulterior a fost plasată în arest domiciliar. După procesul de validare a arestării, românca a fost pusă sub control judiciar.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

”Primăvară în sufletele copiilor”, spectacol caritabil la Roma cu artiști renumiți

UJRP, scrisoare deschisă către primarul orașului Cluj: «Apărați dreptul fundamental la liberă exprimare»