in

Messina, se ”aprovizionau” de la supermarket fără să plătească. Doi români arestați pentru furt agravat

În furgoneta cu care circulau și în care au fost opriți de polițiștii de la Comisariatul din Patti, Messina, Florin Ionescu și Lenuța Ionescu, ambii de 28 de ani, erau 31 de bucăți de 250 de grame de Parmiggiano Reggiano și 8 de Grana Padano. Alături de produsele alimentare polițiștii au găsit numeroase sticle cu whisky și alte băuturi alcoolice, dar și o cantitate importantă de produse de înfrumusețare, printre care creme hidratante și vopsea de păr.

Anchetele ulterioare ale polițiștilor au confirmat că produsele sechestrate la bordul furgonetei fuseseră furate de cei doi din trei supermarket-uri din Patti chiar în dimineața zilei de sâmbătă.

Cuplul a fost surprins de camerele de supraveghere din interiorul unuia dintre supermarket-uri în timp ce lua marfă de pe rafturile cu produse refrigerate și o punea cu viteză într-o geantă. Apoi s-a prezentat la casă și a plătit marfă de mai puțin de 5 euro.

Odată dată alarma din partea personalului supermarket-ului, care deja în zilele anterioare prezentase denunț pentru alte furturi suferite, cu o pagubă cuantificabilă la circa 1.000 de euro, polițiștii s-au pus imediat pe urmele celor doi, găsindu-i pe A20 în apropiere de Tindari și invitându-i să părăsească autostrada.

Cei doi, arestați pentru furt agravat, au fost plasați în arest domiciliar.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Prostituată română ucisă de un italian la Bologna, nu accepta că femeia voia să se ducă de Paște acasă

Și-a sunat tatăl să o salveze din ghearele unei proxenete. Româncă arestată la Catania pentru prostituție de minori