in

Minidicţionar „Rubygate”- Ce este „Bunga bunga”?

Silvio Berlusconi a fost trimis in judecata de catre Tribunalul de la Milano, fiind acuzat de relatii sexuale cu o prostituata minora si abuz in functie. Ancheta poarta numele de „Rubygate”- iata o scurta explicatie a termenelor si numelor care circula in presa italiana:

Arcore- este localitatea din regiunea Lombardia unde se află Villa San Martino, reşedinţa premierului Berlusconi.

„Bunga-Bunga”- este unul din termenii folosiţi ironic de către presă, pentru a descrie petrecerile de la Arcore, termen preluat din povestirile unor fete. Karima „Ruby” a declarat că Berlusconi ar fi preluat termenul de la preşedintele libian Ghaddafi, care ȋl folosea pentru a descrie un ritual erotic din harem. Emilio Fede susţine că „bunga bunga” era de fapt salonul principal de la vila lui Berlusconi.

Olgettina- Este numele străzii din Milano unde se află câteva apartamente considerate a fi in proprietatea premierului, ȋn care sunt cazate câteva din fetele care frecventau petrecerile de la Arcore. Una dintre ele este românca Ioana Vişan. In unele ziare, fetele sunt numite „olgettine”

Ioana Vişan- una din protagonistele anchetei, telefonul ei este interceptat la Arcore de 53 de ori ȋn primele 10 luni ale anului 2010- un record printre tinerele care l-au frecventat pe premier.

Ruby „Rubacuori”( Ruby „fură-inimi”)- este numele de scenă cu care se prezenta Karima El Mahroug, tânăra marocană care a frecventat petrecerile de la Arcore ȋncă ȋnainte de a ȋmplini 18 ani.

M.C.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Se caută înlocuitor pentru Emil Boc

Italia/ Noi reguli pentru soferii incepatori