in

Napoli, cantitate uriașă de țigări de contrabandă într-un camion românesc, ascunse în panourile izolatoare

Panouri izolatoare pentru construcții transformate în ascunzătoare pentru transportarea țigărilor de contrabandă. Una dintre cele mai mari descoperiri făcute în zonă în ultimele luni operată de carabinieri de la unitatea Napoli Borgoloreto și de Garda de Finanțe din Trieste, care au depistat și blocat un trafic ilegal de tutun prelucrat în străinătate, sechestrând o cantitate în măsură să inunde provinciile Napoli și Salerno.

Într-un depozit industrial din apropiere de racordul spre Angri de pe șoseaua Vesuvio era un camion cu numere românești din a cărui remorcă urmau să fie descărcate 32 de paleți cu panouri izolatoare pentru construcții transformate în containere pentru țigări de contrabandă.

În interiorul depozitului au fost prinși în flagrant delict cinci bărbați (4 români și 1 italian) care demontau panourile extrăgând cartușele de contrabandă, cu o greutate totală de peste 3,2 tone.

Arestații, care au fost duși la penitenciarul din Salerno, sunt: Ciro De Amicis, de 46 de ani, din Torre Annunziata; Iurie Cucoș, de 44 de ani; Florian Marinescu, de 44; Victor Cătălin Aluaș, de 40; Dumitru Burov, de 35 de ani.

Depozitul industrial a fost pus sub sechestru împreună cu camionul.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Românii din diaspora trimit tot mai puțini bani, bătuți pentru prima dată de investitorii străini

Controale ale poliției în sudul Italiei, prinși doi infractori condamnați în România