in

Obligată chiar de mama sa să se prostitueze la 16 ani, pe stradă la Roma

A fost salvată de denunţul mătuşii din Bergamo în timp ce era constrânsă să se prostitueze pe stradă la Roma. S-a întâmplat unei fete românce de 16 ani. Carabinierii din Roma au arestat 5 persoane, printre care mama şi partenerul adolescentei, considerate responsabile, cu titlu diferit, de exploatarea şi favorizarea prostituţiei de minori.

Anchetele au fost demarate de militari în urma denunţului de dispariţie prezentat în iulie 2014 de o mătuşă a fetei care locuieşte în provincia Bergamo. Femeia a declarat că a fost contactată telefonic de nepoată care i-a mărturisit că a fost adusă în Italia de un conaţional care o constrângea să se prostitueze pe stradă în cartierul Eur la Roma.

Printre arestaţi se află mama şi logodnicul minorei, pentru care mandatele europene de arestare au fost executate în România. Conştienţi de activitatea desfăşurată de adolescentă, au cerut să li se trimită o parte din banii câştigaţi de aceasta.

Au fost identificaţi şi numeroşi clienţi ai fetei românce care au fost denunţaţi la autoritatea judiciară. Opt sunt anchetaţi cu acuzaţia de prostituţie de minori, printre aceştia fiind şi profesionişti şi întreprinzători. Minora, găsită în timp ce se prostitua pe o stradă din cartierul Eur, a fost încredinţată unei structuri de prim ajutor.

Ancona, operaţiunea „Kajac”, bandă de proxeneţi anihilată

Operaţiunea antiprostituţie „Venere della Notte”. Româncă extrădată din Germania

Erau teroarea prostituatelor din Lecce. Arestați patru români

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

O româncă din Spania a creat un site de promovare a României: ”Spaniolii merg în Uganda să vadă gorilele, de ce nu ar veni în România?”

Reggio Calabria, român bătut la discotecă apoi călcat cu mașina, două arestări