in

Olbia, prins cu droguri în valoare de 200.000 de euro, doar în stomac avea 61 de capsule de cocaină

La Costa Smeralda, poliția din Olbia a arestat un român de 35 de ani pentru trafic de substanțe stupefiante.

Investigatorii au intervenit la un hotel unde era cazat bărbatul. În urma unui control mai aprofundat efectuat în banca de date a Forțelor de Poliție, a rezultat că are antecedente pentru trafic internațional de stupefiante.

Devenind suspicioși și din cauza atitudinii bărbatului, operatorii au detaliat verificările și au efectuat o percheziție personală și locală, găsind în camera de hotel ocupată de bărbat circa 500 de grame de substanță stupefiantă, împărțită în capsule, care în urma controalelor ulterioare a rezultat a fi cocaină.

Având în vedere substanța stupefiantă găsită și antecedentele subiectului, agenții au continuat cercetările, însoțindu-l pe bărbat la spitalul local pentru a fi supus unei radiografii abdominale, care a evidențiat prezența altor 61 de capsule, ascunse în intestine, care ulterior au fost eliminate, și acestea conținând cocaină.

În total, românul transporta 105 capsule ce corespundeau la 1.200 de grame de cocaină care, plasată pe piață, ar fi adus un profit de circa 200.000 de euro.

La finalul operațiunii s-a putut constata că acesta trebuia încă să ispășească o perioadă de detenție pentru infracțiuni legate de stupefiante comise prin aceeași modalitate pe teritoriul spaniol.

Bărbatul, arestat, se află în camerele de siguranță ale comisariatului de poliție din Olbia la dispoziția autorității judiciare.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Efectele exodului, firmele de construcții din România sunt disperate: «Avem nevoie de 600.000 muncitori»

Foggia, biciclist român ucis de un pirat al străzii. Corpul a fost găsit după o zi