in

Omor cu piatra la Arezzo

Luat la pumni și picioare și apoi ucis cu lovituri de piatră. Astfel a fost omorât în parcul Pionta, la Arezzo, în noaptea de 14 noiembrie Massimo Bosco, de 40 de ani, om al străzii, la fel ca cei doi asasini, un român și o italiancă, arestați câteva ore mai târziu.

A fost ucis cu lovituri de piatră, în inima nopții, sub o ploaie deasă. Massimo Bosco s-a născut în Germania, însă avea origini calabreze. Bosco era un fost mafiot care a colaborat cu organele judiciare, ieșind apoi din programul de protecție a martorilor. S-a autoacuzat în 2006 de două omoruri.

Român de 34 ani, ucis pentru doi euro la Roma

Parcul Pionta, cel mai frumos din oraș, era un refugiu pentru Bosco, acolo petrecându-și nopțile într-un cort. A fost agresat de două persoane: Paul Andrei Cocian, român de 35 de ani, și o femeie cu origini puglieze, Maria Marziliano, de 43 de ani.

Massimo Bosco dormea împreună cu alte două persoane cu care împărțea cortul. Somnul său a fost întrerupt în jurul orei 1 de sosirea celor doi agresori care probabil băuseră: voiau să doarmă și ei în cort, însă Bosco a refuzat. A început o ceartă la finalul căreia Bosco a fost lovit în cap cu o piatră. A primit diferite lovituri care i-au fost fatale. După omor, cei doi agresori s-au făcut nevăzuți. Însă fuga lor a durat foarte puțin.

Omorul Aversano, 20 de ani pentru ”salvamarul-gigolo”

La fața locului au sosit sanitarii de la 118 care au alertat imediat forțele de ordine. Agenții de la Echipa mobilă și Carabinierii au sosit în câteva minute în parc și, în mai puțin de 40 de minute, au găsit cuplul de asasini.

Cei doi erau în gară, la mică distanță de locul crimei. Nu încercau să fugă. Probabil, având în vedere condițiile meteo proaste, căutau un loc în care să-și petreacă restul nopții. Arma crimei, o piatră de forma unei cărămizi, cu greutatea de circa patru kilograme, a fost găsită în spatele unui tufiș.


Privind grava faptă a intervenit și primarul din Arezzo, Giuseppe Fanfani: „Așteptăm încheierea muncii anchetatorilor înainte de a formula o evaluare a foarte gravului fapt de cronică din această noapte din parcul Pionta. Suntem probabil în fața unui omor dictat de un extrem neajuns psihologic și social.

Agricultor ucis pentru 100 de euro: 16 ani pentru Marcel Cojoc

„Acest lucru nu ne scutește de la reflecție și de la o acțiune ulterioară asupra a două chestiuni fundamentale: intervenții sociale și control al teritoriului. Omorul din această noapte și-a avut probabil originea într-un context psihologic personal foarte dificil dar și într-o situație socială, cea a protagoniștilor, foarte delicată. Administrația locală dedică o mare parte dintre resurse politicilor sociale pentru a încerca să stăpânească situațiile de marginalizare și de disperare personală” a mai spus Fanfani.

Apoi Fanfani pune accentul pe controlarea teritoriului: „Sunt în fază de montare noile camere de video-supraveghere. Lucrările se vor încheia luna următoare. în total vom avea 87 de camere de luat vederi: 20 sunt deja conectate, 29 sunt instalate și în așteptarea conectării și alte 38 sunt în fază de montare”.

Român de 31 de ani, ucis de o mașină în Calabria

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Mort la 26 de ani în Liguria

Servire în chiloți: barul româncelor din Padova, inaugurare cu scandal