in

Oroare la Genova, a abuzat sexual un infirm italian, l-a legat cu un lanţ de gât şi l-a violat

Se numeşte Vasile Roşca Stelian şi este românul de etnie romă care este acuzat că a sechestrat, legat cu un lanţ la gât şi violat cu un par un italian cu infirmitate psihică.

S-a întâmplat la Genova în dimineaţa de 11 mai. Infirmul de 55 de ani, fără domiciliu stabil, a fost abuzat sexual de un bărbat pe care probabil îl cunoştea. Poate în urma unei discuţii după ce au căutat în acelaşi container de gunoi.

Mai întâi românul l-a târât într-o baracă de pe malul râului Polcevera, apoi l-a legat cu un lanţ la gât şi la final l-a violat ore la rând folosind un par din lemn de circa 30 de cm. Probabil mânerul unui ciocan. Pe organele genitale i-au fost găsite arsuri de ţigară. Totul profitând de incapacitatea de a se apăra a italianului de 55 de ani. După ceva tinmp victima a reuşit să se elibereze şi să ajungă la Urgenţă. Va fi supus unei intervenţii chirurgicale.

Agenţii au reuşit să-l aresteze pe român. În baraca abuzurilor au fost găsite parul şi lanţul murdare de sânge. L-au arestat în timp ce lua masa, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.


Citește și:

Roma, sechestrată şi violată o noapte întreagă într-o tabără de romi. ”Opriți criminalii care ne terorizează zi de zi”

A violat o italiancă, pe plajă la Ravenna. Salvini: ”Castrare chimică”

Roma, italiancă maltratată şi violată 11 ani de concubinul român

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Veselia din Vizlandia a aterizat la Roma!

Cetăţenia italiană pentru rezidenţă. Ce documente trebuie prezentate?