in

Ostia, răpită din stație și violată în pădure timp de două zile

Carabinierii din Ostia au arestat doi cetățeni români, de 34 și 35 de ani, ambii cu antecedente penale și fără domiciliu stabil, pentru viol și sechestrare de persoană în dauna unei poloneze de 24 de ani.

Totul s-a întâmplat în seara de 1 august, când femeia, cu semne evidente pe întreg corpul, a cerut ajutor intrând într-un restaurant situat în spatele pădurii de pini din Castelfusano. Imediat au fost alertați salvatorii și carabinierii au primit descrierea celor doi răufăcători și au început o adevărată vânătoare de oameni cu controale masive în interiorul pădurii, reușind să depisteze baraca în care a avut loc violul.

Victima, de câțiva ani în Italia și fără domiciliu stabil în Capitală, a povestit că în dimineața de 31 iulie s-a dus la stația de metrou Lido Centro în așteptarea unui autobuz pentru a merge le Eur.

Aici, cei doi bărbați, văzând-o în dificultate, s-au apropiat de ea și s-au oferit să o ajute să ajungă la Eur. Cu niște scuze, cei doi răufăcători au determinat-o să-i urmeze și, după câteva sute de metri în direcția Castelfusano, au agresat-o târând-o într-o baracă din pădurea de pini din Ostia. Aici femeia a fost violată și bătută, fiind constrânsă de cei doi să rămână închisă timp de două zile, și numai profitând de un moment de neatenție a celor doi agresori a reușit să fugă și să ceară ajutor.

În urma anchetelor efectuate, carabinierii de la Echipa Operativă a Unității din Ostia au reușit să-i identifice pe cei doi bărbați, deja cunoscuți forțelor de ordine, și să-i dea pe mâna justiției. Pe timpul dimineții l-au arestat pe primul care se ascundea în pădure, iar după câteva ore l-au arestat și pe al doilea blocându-l într-o stație de autobuz din apropierea stației de metrou Lido Centro.

Cei doi arestați au fost însoțiți la penitenciarul Regina Coeli la dispoziția Autorității Judiciare și vor trebui să răspundă pentru infracțiunile de viol în grup, sechestrare de persoană și vătămare corporală.


 

Bari, bătrână jefuită și violată de trei români. Matteo Salvini: „Castrare chimică!”

Furt de la un bătrân, doi români arestați la Caltagirone

Jefuitorii din Marghera, reținuți datorită semnalului cartelei unui telefon furat

Roma, prins la furat, s-a aruncat pe fereastră: ambele picioare fracturate

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Bani de la DRP: Italia are doar un singur proiect care a primit aprobare de finanțare

Vittoria, caporalat și violențe, româncă batjocorită de angajatori și colegi