in

Parmezanul, produsul cel mai vizat de hoții din supermarketurile din Italia: doi români au furat 68 de bucăți

Arestați de carabinierii din Vallecrosia pentru furtul a 68 de bucăți de parmezan pe care le-au ascuns în costumele de scufundare pe care ambii le purtau pe sub haine.

Carabinierii din Vallecrosia au arestat în flagrant delict doi bărbați din provincia Torino pentru furt agravat în complicitate. Erau deja cunoscuți forțelor de ordine.

Cei doi bărbați, cetățeni români de 26 și 31 de ani, au dezactivat mai întâi camerele de supraveghere poziționate în zona produselor lactate. Apoi, amestecându-se printre clienți, au reușit să fure 68 de bucăți de parmezan, cu greutatea de circa 250 de grame fiecare, cu o valoare de câteva sute de euro.

Numeroasele pachete cu brânză au fost în mod incredibil ascunse în interiorul costumelor pentru scufundări pe care ambii le purtau pe sub haine.

Intervenția imediată a militarilor, la semnalarea administratorului magazinului, a permis să se aresteze autorii furtului.

Arestarea a fost validată, însă cei doi au fost imediat eliberați și au primit interdicție de a părăsi provincia Torino până la proces.


Se pare că hoții români din Italia preferă să fure parmezanul, cazurile fiind foarte frecvente:

O tonă de parmezan furat

Reggio Emilio, soț și soție, împreună la furat parmezan

Și-au făcut ”provizii” de sărbători: au furat 9.000 de ciocolate și sute de bucăți de parmezan. Trei români arestați la Solferino

Furau orice: periuțe de dinți, parmezan, băuturi. Marfa furată în Italia era vândută în România

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Povești de succes: A studiat la Milano și Cremona, acum interpretează la o vioară Stradivarius

Cristina Dobre (Fundația Lufkin) susține că românii nu mai pleacă: «Analiza datelor migraţiei arată că nu au mai existat valuri masive de plecări din România»